Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Dubbelschaak - de Vorsenpoel
 

 

Jeugdschakers Dubbelschaak tegen basisschool de Vorsenpoel

Op dinsdagavond 21 april speelden de jeugdschakers van de schaakvereniging Dubbelschaak tegen een team van de basisschool de Vorsenpoel. De strijd ging grotendeels gelijk op, maar uiteindelijk wist de Vorsenpoel met 9-8 te winnen. Topscorers bij de Vorsenpoel waren Jurre Verberk met 3 uit 3 en Tim Laureijs met 2 uit 2. Bij Dubbelschaak scoorde Tjatja Wang 3 uit 3 en haar tweelingzusje Tjayin 2 uit 2.

Schaak-tweelingen zijn in de schaakwereld zeldzaam. Meisjes schaak-tweelingen zijn nog zeldzamer. Daarom was het heel bijzonder dat tijdens de wedstrijd 2 meisjes-tweelingen tegen elkaar speelden.  Tjatja en Tjayin Wang (Dubbelschaak) versloegen Fabienne en Felicia Blerck (Vorsenpoel). Ook hier ging de strijd lange tijd gelijk op maar toen aan het einde van de partijen de spelers nog maar weinig tijd hadden, wisten Tjatja en Tjayin het hoofd koel te houden.

Auteur Ebe
Meer schaak nieuws >>>>


21-04-2015
 
 
Dubbelschaak - de Vorsenpoel
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)