Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

l’Union Boxtel
 

 

Indoorcompetitie handboogschutterij blijft spannend

Het eerste team van handboogschutterij l’Union Boxtel houdt na 5 van de 7 wedstrijden in de lopende indoorcompetitie op de 18 meter nog alle kans op het kampioenschap binnen te slepen.
Vorige week dinsdag werd het in eigen huis tweede na Amicitia Schijndel maar de koploper Rozenjagers Eerde werden derde zodat alle drie teams nog in elkaars bereik liggen. Beste schutter aan Boxtelse kant was invaller Frank van Grinsven met een persoonlijk record van 277 pnt. Gevolgd door Henk Jegers welke 268 pnt liet optekenen en daarmee iets van zijn goede vorm terugvond. Adri van de Langenberg kwam tot een score van 264 en Marchel Kluijtmans 262 pnt.

Stand Ere-klasse  
1 Rozenjagers 1 Eerde   42
2 Amicitia 1 Schijndel 40
3 L’Union 1 Boxtel     38
4 Ontspanning 1 St.Oedenrode 26

Te Schijndel deed het tweede viertal heel goede zaken in de tweede hoogste klasse de Klasse-A. Het team produceerde een goede 789 pnt en werd daarmee eerste van de avond wat 10 bonuspunten opleverde en nam de leiding in het klassement na 5 wedstrijden. Martijn van de Broek voerde het team aan met een score van 269 gevolgd door Gerard van der Steen met 263 en Henri van de broek met totaal van 257 pnt. Als vierde schutter behaalde Ronald Tax 226 pnt.

Stand Klasse-A:  
1 L’Union 2 Boxtel    39
2 Amicitia 2 Schijndel 37
3 HBS 1 Boxtel 34
4 Landmans Unie 1 Schijndel     33
5 Concordia 1 St.Oedenrode 26

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer Schietsport nieuws >>>>


01-11-2015
 
 
l’Union Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)