Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

L Union herpakt zich
 

 

L Union herpakt zich

De indoorschutters van handboogschutterij l’Union Boxtel hebben zich in de tweede competitiewedstrijd op de 18 meter in St.Oedenrode vorige week dinsdag gerevancheerd voor hun zwakke optreden in de eerste wedstrijd. Onder aanvoering van Adri van de Langenberg die liefst 279 pnt liet optekenen kwam het team uit op een score van 817 en was daarmee het beste team van de avond wat 10 bonuspunten betekende. De nummer twee van de wedstrijd krijgt 8 pnt, dan 6, 5 enz. Marc Verdaasdonk noteerde een mooie 270 en Marchel Kluijtmans 268 pnt. Henk Jegers was dit keer de nummer vier en telde niet mee voor het eindresultaat. Hij scoorde 260 pnt.

Het tweede viertal blijft het vooralsnog goed doen in de A-Klasse. In Schijndel  behaalde het door de resultaten van Martijn van de Broek met 263, Gerard van der Steen met 261 en Henri van de Broek met 249 pnt. een totaal van 773 en wederom een eerste plaats van de avond. Paul Smolders behaalde als vierde 248 pnt.
Resultaten reserves: Frans van Grinsven 258, Jack Stamps 217 en Dick de Vries 186 pnt.

Vorige week vrijdag was de jeugd uit de regio in Boxtel actief. Jaap van Grinsven behaalde een goed 272 pnt bij de cadetten en aspirant Jelt van de Langeberg deed het ook goed met een scoren van 251. Senn Steenbakkers kwam tot 198, Bouke van de Linde tot 183 en Sam Spitters tot 174 pnt.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


27-09-2015
 
 
L Union herpakt zich
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)