Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Martijn van den Broek prolongeert clubtitel
 

 

Martijn van den Broek prolongeert clubtitel

Afgelopen zondag is het Martijn van den Broek erin geslaagd zijn koningstitel van handboogschuttterij l’Union Boxtel opnieuw voor zich op te eisen. In het begin van de wedstrijd zag het er eigenlijk helemaal niet naar uit dat hij als eerste zou eindigen. Na 15 schoten waren het Frank van Grinsven en Adri van de langenberg die de lijst aanvoerden, gevolgd door Henk Jegers en Gerard van der Steen. Van Grinsven, nog niet zo heel lang actief in de handboog sport en Jegers konden hun goede niveau niet vasthouden en Adri van de Langenberg moest zelfs afhaken met materiaal pech. Na 25 schoten nam Van den Broek het heft in handen en stond dat niet meer af tot het einde van de wedstrijd. Hen Jegers werd uiteindelijk tweede voor Frank van Grinsven die een mooie derde plaats opeiste..
Compounder Henri Troeijen werd eerste in zijn klasse, Susan van der Heijden won bij de dames, Jaap van Grinsven werd eerste bij de junioren en Jelt van de Langenberg deed hetzelfde bij de aspiranten.

Einduitslag:  
Heren:  
1. Martijn van den Broek    549
2.   Henk Jegers  544

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


11-10-2015
 
 
L Union
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)