Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Handboogvereniging Soranus
 

 

Soranus viert feest met dubbel gevoel

Handboogvereniging Soranus uit Liempde viert komende zaterdag 24 oktober haar 125 jarig bestaan met een dubbel gevoel. Vanwege het geringe aantal leden is er tijdens de algemene ledenvergadering, eerder dit jaar, besloten om de vereniging op het einde van het jaar te ontbinden. Daarmee verdwijnt een van de oudste verenigingen uit de Liempdse samenleving. Dit leden aantal is de enige reden voor het ontbinden van de club die verder financieel gezond is en ook komende jaren nog kon beschikken over de accommodatie aan de Oude Dijk.

Met nog 5 actieve schutters is het niet meer rendabel om alle activiteiten te organiseren en ook de vergrijzing neemt toe. Het feest wordt op bescheiden wijze gevierd met een laatste wedstrijd (dinsdag 20-10) tegen verenigingen uit de omgeving en komende zaterdag een feest avond. Hiervoor heeft Soranus ook de oud leden uitgenodigd aangezien ook zij deel uit maakten van de historie van de club. Ruim 70 leden en oud leden zij aangeschreven. Mocht u, als oud lid, geen uitnodiging hebben ontvangen dan bent u komende zaterdag toch van harte welkom.

Auteur Toon van Ruremonde


18-10-2015
 
 
Handboogvereniging Soranus
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)