Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Frank van Grinsven clubkampioen
 

 

Frank van Grinsven clubkampioen

Afgelopen zondag 9 oktober werd er op de banen van handboogschutterij l’Union Boxtel aan de Molenwijkseweg weer gestreden om de onderlinge clubtitels het zogenaamde koningschieten. De titel bij de heren was vacant daar koning Martijn van de Broek inmiddels gestopt is. Aanvankelijk ging de strijd tussen van Grinsven en Marchel Kluijtmans die elkaar geen duimbreed toegaven. Verschillende achtervolgers lieten teveel steekjes vallen. Pas na 35 schoten kwam er een duidelijke afscheiding waar Frank een serie van 49 liet optekenen en Marchel 44. De nieuwe klubkampioen hield daarna knap stand en na 60 schoten en een totaal van 542 pnt bleef hij Kluijtmans 5 pnt voor. Derde werd Henk Jegers met 531 pnt. De wisselbeker voor de beste schutter van het tweede zestal ging naar Ronald Tax met 408 pnt over 50 schoten.

Henry Troeijen werd eerste bij de afdeling compound met een score van 555. Koningin werd Susan van der Heijden met 331 pnt. Jaap van Grinsven hield de familieeer hoog bij de junioren. Met een score van 443 pnt over 50 schoten bleef hij Jelt van de Langenberg 9 pnt. Voor.
Aspirant Senn Steenbakker werd winnaar bij de aspiranten. Met een mooie score van 408 pnt bleef hij Sam Spitters met 391 en Breanna Vugs met 221 pnt ruim voor.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


09-10-2016
 
 
Frank van Grinsven clubkampioen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)