Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Luchtschietvereniging Boxtel
 

 

Luchtschietvereniging Boxtel houdt Open Inloopavond

 

 

Wil jij eens leren schieten onder begeleiding van een schietinstructeur? Ervaren of de schietsport wellicht iets voor jou is? Loop dan geheel vrijblijvend op vrijdag 30 maart binnen bij Luchtschietvereniging Boxtel (LSVB) in Jeugdhuis en sporthal Pius X in Liempde.

Al 50 jaar in beeld
LSVB is een kleine, maar gezellig schietvereniging die al bijna 50 jaar bestaat. Onze leden schieten met luchtgeweer (in de volksmond ook wel luchtbuks genoemd) of  met luchtpistool. We schieten op een afstand van 10 meter en gebruiken een automatisch schietkaart transportsysteem. De schietschijf is slechts 4,5 cm groot en de roos slechts 0,5 mm. Voor een goed resultaat is concentratie op de schietbaan daarom een vereiste. Na afloop van de schietbeurt verzamelen onze schutters zich in de kantine. 

Veiligheid staat centraal
Veiligheid staat bij LSVB al deze jaren al centraal. Voornamelijk de laatste jaren hebben veel schietverenigingen last van negatieve publiciteit. LSVB hanteert de huidige wet- en regelgeving volgens de KNSA en houdt de ontwikkelingen op het gebied van veiligheid goed in de gaten. Om lid te kunnen worden dien je bijvoorbeeld in het bezit te zijn van een geldig VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag), ook wel “bewijs van goed gedrag” genoemd.

LSVB verwelkomt graag nieuwe leden
Tijdens de inloopavond op vrijdag 30 maart kan iedereen, onder begeleiding van een ervaren instructeur van LSVB, het geweerschieten proberen. LSVB stelt clubgeweren ter beschikking. Kinderen die geïnteresseerd zijn in de schietsport wordt gevraagd om tijdens de inloopavond een ouder mee te nemen. Hopelijk mogen we je verwelkomen als nieuwe schutter.

Houdt ons in het vizier en loop vrijdag 30 maart eens binnen tussen 19:00 en 22:00 uur in Jeugdhuis en sporthal Pius X (Heidonk 28, Liempde). We schieten in de “Sooszaal” op de eerste verdieping, toegang via de trap van het jeugdhuis.

Voor meer info kun je bellen naar Mart Renders (06 19 16 04 53) of kijk op www.luchtschietverenigingboxtel.nl.

 

Bron : www.luchtschietverenigingboxtel.nl.
Auteur : Mart Renders


30-03-2012
 
 
Luchtschietvereniging Boxtel
 
 
  

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)