Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

L Union Boxtel
 

 

Nog geen beslissing in de ere-klasse

De ere-klasse moet nog een indoorwedstrijd wachten op een winnaar. De teams van L’Union en Amicitia waren vorige week dinsdag op de banen van De Rozenjagers te Eerde niet in beste doen en uiteindelijk behaalden beide teams een magere 808 pnt. Ad van de Langeberg behaalde een zeer behoorlijke score van 277 pnt. De overige schutters lieten gaande weg de wedstrijd enkele mindere scores optekenen wat het eindresultaat gedrukt hield. Voor Amicitia gold hetzelfde met als resultaat dat de teams de punten deelden. Gerard vd Steen behaalde 266, Marc Verdaasdonk 265 en Marchel Kluijtmans 258 pnt. De laatste wedstrijd moet dus de beslissing brengen.

Martijn vd Broek solliciteerde definitief naar een plaats in het eerste team voor volgend jaar. Met zijn 271 pnt deze ronde was hij de beste schutter van het tweede viertal dat tot een hoogte van 781 kwam voor de beste drie resultaten van het team. Bij gastheer De Ontspanning St.Oedenrode behaalde het team hiermee een vierde plaats voor deze ronde. De overige resultaten kwamen van Ronald Tax met 255, Paul Smolders met 255 en Henri vd Broek met 251 pnt.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans


10-11-2014
 
 
L Union Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)