Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

l’Union Boxtel
 

 

Lichte verbetering te zien indoorcompetitie

Het eerste viertal van handboogschutterij l’Union Boxtel trad vorige week dinsdag aan op de banen van Concordia St.Oedenrode. Het eindresultaat van 809 pnt voor de beste drie schutters liet een lichte verbetering zien tenopzichte van de voorgaande wedstrijden maar meer als een vijfde en laatste plaats in de Ere-Klasse zat er niet in. De resultaten kwamen van Henk Jegers met 271, Frans van Grinsven met 270, Adri van de Langenberg met 268 en Marchel Kluijtmans met 263 pnt.

Team twee kwam in Schijndel niet verder dan de vierde plaats in de Klasse-A. De 753 behaalde punten waren niet genoeg voor een hogere klassering. Gerard van der Steen kwam tot 253, Paul Smolders tot 252, Ronald Tax en Henri van de Broek reikten tot 248 pnt.
Vorige week vrijdag schoot de jeugd uit de regio hun wedstrijd in de eigen accommodatie aan de Molenwijkse weg. Bij de aspiranten scoorde Sam Spitters een mooie 242 pnt, Senn Steenbakkers liet 226 pnt optekenen, Niels Nelissen 172 en Breanna Vugs 139.
Junior Jelt van de Langenberg kwam tot 264 pnt net een meer dan Jaap van Grinsven.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


08-11-2016
 
 
l’Union Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)