Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

L Union Boxtel
 

 

Wisselend succes schutters lunion

Tijdens de eerste indoorcompetitie vorige week dinsdag hebben de teams van handboogschutterij l’union wisselend gepresteerd. In de hoogste klasse te st.oedenrode behaalde het eerste viertal 790 pnt wat een vijfde plaats opleverde. de scores van Ad van de Langenberg met 268, Frank van Grinsven met 262 en Marchel Kluijtmans met 260 pnt waren wat aan de magere kant. Henk jegers liet 247 pnt als vierde schutter optekenen.

Het tweede viertal deed het goed  in schijndel. met een eindtotaal van 785 pnt werden zij dankzij de resultaten van ronald tax met een pr van 264, Paul Smolders met 261 en gerard van der steen met 260 pnt eerste in de klasse-a.Als vierde behaalde Henri van de Broek 247 pnt. Dick de Vries en Suzanne van der Heijden lieten als reserves 213 en 188 pnt noteren.

Vrijdag van te voren waren de jeugdschutters in Boxtel actief.
bij de junioren stalen Jelt van de Langenberg en Jaap van Grinsven de show. jelt met een pr van liefst 274 pnt en jaap met 273 pnt. Senn Steenbakkers behaalde 249, Sam Spitters 232 en Niels Nelissen 207 pnt.

 

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


27-09-2016
 
 
Wisselend succes schutters lunion
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)