Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

L Union Boxtel
 

 

Frank van Grinsven prolongeert koningstitel Gerard van der Steen 50 jaar lid.

Zondag 22 oktober werd er op de eigen accommodatie aan de Molenwijkse weg weer gestreden door de leden van handboogschutterij l’Union Boxtel om de individuele clubtitels.
Verschillende blessures, werkzaamheden en andere verplichten weerhield verschillende herenschutters deel te nemen aan deze toch een in clubverband een van de belangrijkste wedstrijd van het jaar om deel te nemen. Niet Frank van Grinsven. Na 60 schoten en een zeer regelmatig scorend zette hij de beste prestatie neer en werd daarmee voor het tweede jaar op rij clubkampioen. Met 551 pnt bleef hij Marchel kluijtmans die 533 pnt liet optekenen ruim voor. Verdienstelijk derde werd Paul Smolders met 513 pnt.

Susan van der Heijden behaalde haar derde titel op rij bij de dames. Een verdienstelijke 345 pnt uit 50 schoten was goed voor de titel koningin.
Eenzelfde presteerde Henri Troeijen. In de categorie compound hengelde hij met 559 pnt voor het derde jaar op rij de titel binnen.
Junior Jelt van de Langeberg was de beste bij de junioren.  Zijn score van 422 pnt was goed voor de hoogste score in zijn categorie en bleef daarmee Meike van Oss met 383, Sam Spitters met 327, Sylvana van de Burg met 312 en Niels Nelissen met 211 pnt voor.
Bij de aspiranten was het Breanna Vugs die met 282 om 247 pnt Melissa Smits aftroefde.
Na de wedstrijd was het tijd voor een bijzondere gebeurtenis. Gerard van der Steen werd gehuldigd wegens zijn 50 jaar lid te zijn van de handboogschutterij. Van der Steen nog steeds penningmeester van de vereniging en ook nog verdienstelijk vijfde geworden in de wedstrijd kreeg een mooie presentatie gepresenteerd, werd goed in de bloemen gezet en geprezen voor zijn niet aflatende inzet voor de handboogschutterij

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


22-10-2017
 
 
L Union Boxtel
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)