Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Henri Troeijen nieuwe compound keizer
 

 

Henri Troeijen nieuwe compound keizer.

Afgelopen zondag was er bij handboogschutterij l’Union Boxtel een treffen tussen de regerende compound keizer en zijn uitdager. Jack Stamps was in de jaren tussen 2011 en 2014 drie maal achtereen clubkampioen geworden in deze discipline en Henri Troeijen de laatste drie jaar wat hem het recht verschafte om de zittende keizer uit te dagen. Jack Stamps, de laatste jaren wegens blessures en andere omstandigheden niet meer zo actief nam de uitdaging aan.

Om 10.00 begon de wedstrijd waar Jack na vier schoten al een flinke achterstand opliep. Zijn vierde schot was meteen de slechtse van de dag en belande naast het doel. Na 25 schoten was de score 228 om 220 pnt in het voordeel van Henri. Serie 2 ging gelijk op en beide deelnemers behaalden 233 pnt. In de eindfase liep Troeijen nog wat punten uit en mocht zich de nieuwe keizer in de klasse compound noemen. Einduitslag uiteindelijk 556 om 442 pnt.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


03-12-2017
 
 
Henri Troeijen nieuwe compound keizer.
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)