Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Handboog L Union Boxtel
 

 

Indoorcompetitie weer van start

Vorige week dinsdag is er weer een begin gemaakt met de regionale indoorcompetitie. In deze discipline schieten de deelnemers 30 schoten op de 18 meter in beurten van tien maal drie schoten waarvoor ze voor elke beurt twee minuten de tijd krijgen. Het eindresultaat van de drie beste schutters bepaald hoeveel wedstrijdpunten de viertallen krijgen. Nummer een krijgt 10 punten, nummer twee 8, nummer drie 6 enz.

Te Schijndel trad het eerste viertal aan in de hoogste klasse de Ere-klasse. De Boxtelse afvaardiging kreeg het niet voor elkaar om een goede score neer te zetten daar alleen klubkampioen Frank van Grinsven met 274 pnt goed voor de dag kwam. Ad van de Langenberg met 256, Marchel Kluijtmans en Henk Jegers beide met 253 pnt lieten gaandeweg de wedstrijd te veel steken vallen zodat het eindresultaat van 683 pnt een heel eind onder hun kunnen bleef. Toch was de score goed genoeg voor een tweede plaats voor deze ronde. Alleen Concordia St.Oedenrode met in hun gelederen wk ganger Rick van den Oever deed het beter.

Te Eerde bleef het tweede viertal met een score van 659 pnt. steken op een vierde plaats in de Klasse-A. Ook hier maar een goede score en wel voor Gerard van der Steen met 271 pnt. Paul Smolders reikte tot 246, Ronald Tax tot 242 en Henri van de Broek behaalde 238 pnt. Reserve Frans Kluijtmans, weer actief na een lange blessureperiode, behaalde 214 pnt, Dick de Vries 211 en Davy Remy 203.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


12-09-2017
 
 
Indoorcompetitie weer van start.
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)