Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

L Union indoorcompetitie
 

 

L Union behaalt hoogste score indoorcompetitie

Onder aanvoering van clubkampioen Frans van Grinsven behaalde het eerste viertal vorige week dinsdag te Eerde 796 pnt en daarmee de hoogste score voor deze competitie voor de Boxtelaren. Echter met dit resultaat kwam het team niet verder dan een derde plaats in de Ere-klasse wat zes bonuspunten opleverde. Frank behaalde een uitstekende score van 277. Ad van de Langenberg reikte tot 260, Marchel Kluijtmans tot 259 en Henk Jegers tot 257.

Te Liempde trad het tweede viertal aan in de A-klasse. Ronald Tax liet een uitstekende score van 260 pnt noteren. Paul Smolders deed het ook niet onaardig met zijn resultaat van 251, Invallers Dick de Vries kwam tot 218 en Davy Remi tot 208 pnt. Uiteindelijk resultaat van 729 pnt was goed voor de vierde stek in die klasse.

Uitslagen jeugd van 1 november te Boxtel:
Jelt van de Langenberg 236, Breanna Vugs 208, Senn Steenbakkers 203, Meike van Oss 198 en Sylvana van de Burg 187 pnt. Compounder Henry Troeijen liet de teller op 278 pnt stoppen.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


31-10-2017
 
 
L Union indoorcompetitie
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)