Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Lunion Boxtel
 

 

Lunion nog niet in vorm

De tweede indoorcompetitiewedstrijd heeft voor het eerste viertal nog niet gebracht wat voor het team mogelijk is. Vorige week dinsdag in eigen huis zag het team de teller stoppen op 788 pnt en een derde plaats in de Ere-klasse. De scores van Ad van de Langeberg met 266, Marchel Kluijtmans met 261, Frank van Grinsven met 261 en Henk Jegers met 247 pnt waren aan de magere kant.

Te Schijndel zette het tweede viertal een acceptabele score neer van 769 pnt en een tweede plaats in de klasse-A. Gerard van der Steen was weer eens de beste met 264 pnt gevolgd door Henri van de Broek met 254, Ronald Tax met 251 en Paul Smolders met 235 pnt.
Reserve Davy Remy reikte tot een totaal van 216 en Dick de Vries tot 215 pnt.
De jeugd heeft er inmiddels ook de eerste ronde opzitten.

Vorige week vrijdag in de eigen accommodatie aan de Molenwijkse weg behaalde Junior Jaap van Grinsven een mooie 273 pnt. Bij de cadetten, dat is de klasse 12 tm 16 jaar reikte Meike van Oss tot 226, Jelt van de Langenberg tot 219, Sam Spitters tot 215, Senn Steenbakkers tot 213 en Sylvana van der Burgt tot een hoogte van 181 pnt. Aspirant Breanna Vugs liet een score over de dertig schoten optekenen van 174.

Compounder Henry Troeijen liet tijdens een individuele inhaalwedstrijd afgelopen zondag ook al in eigen huis een score optekenen van 280 pnt. Recurveschutter Frans Kluijtmans 234.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


22-09-2017
 
 
Lunion nog niet in vorm
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)