Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Matige competitiestart lunion
 

 

Matige competitiestart lunion.

Het eerste zestal van handboogschutterij l’Union Boxtel is de 25m 1 pijl competitie niet goed begonnen. Afgelopen december behaalde het eerste team 1106 pnt en vorige week dinsdag een nog magere 1102 pnt. In eigen huis was mede Ereklasser Amicitia Schijndel dan met 1126 te sterk voor de Boxelaren. Persoonlijke scores: Adri van de Langenberg 226, Henk Jegers 225, Gerard van der Steen 222, Henri van de Broek 212 en Paul Smolders 195.

Mauwbeker:

Afgelopen zondag namen verschillende leden van l’Union weer deel aan de 19de editie van de “Mauwbeker”. Traditioneel sinds 19 jaar dus de eerste onderlinge wedstrijd van het jaar. Bedoeling is om met tweetallen vooraf door loting door stand gekomen om het gemiddelde van het vorige jaar het beste te verbeteren. Dit jaar lukte dat het beste voor het team van Senn Steenbakkers en Marchel Kluijtmans. Met een plus van 17 pnt bleven zij het team van Sam Spitters en Gerard van der Steen 2 pnt voor.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


08-01-2017
 
 
Matige competitiestart lunion
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)