Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

L’Union Boxtel
 

 

Pech regeert bij L’Union.

De Boxtelse teams in de indoorcompetitie blijft dit seizoen maar weinig bespaart. Vorige week dinsdag trokken de viertallen zwaar gehavend ten strijde naar Schijndel. Werkzaamheden en verschillende blessures hield verschillende schutters aan de kant.

Het eerste viertal behaalde onder leiding van Ad van de Langeberg 732 pnt en een laatste plaats in de Ere-klasse. Ad liet 272 pnt optekenen, Marchel Kluijtmans 260 en invaller Davy Remi 190.
Team 2 zag de teller op 708 pnt stoppen. Dit resultaat betekende ook een laatste plaats voor deze ronde in de klasse-A. De persoonlijke resultaten kwamen van Gerard van der Steen met 244, Ronald Tax met 238, Paul Smolders met 226 en Dick de Vries met 221 pnt.
Scores jeugd ronde vier: Meike van Oss met een persoonlijk record van 259 , Jelt van de Langenberg met 248, Senn Steen bakkers met 217, Sylvana van der Burgt met 207 en Breanna Vugs met 159 pnt.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


29-10-2017
 
 
L’Union Boxtell
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)