Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

L Union handboog
 

 

2 Jubilarissen bij Lunion Ad van de Langenberg winterkampioen

Ad van de Langenberg heeft clubtitel winterkampioen in de wacht gesleept. De afgelopen maanden verspreid over 5 wedstrijddata konden de leden deelnemen aan het winterkampioenschap. Drie van de vijf wedstrijden telden mee voor het eindresultaat. Ad van de Langenberg deed dat het beste door scores van 228, 235 en 240 punten op de 25 meter als hoogste te eindigen. Tweede werd Gerard van der Steen en derde Henk Jegers.

Verdere uitslagen: 4: Frank van Grinsven, 5: Marchel Kluijtmans, 6:  Jelt van de Langenberg, 7: Henri van de Broek, 8: Frans Kluijtmans, 9: Davi Remy, 10: Breanna Vugs, 11: Meike van Oss, 12: Senn Steenbakkers, 13: Michella Smits, 14: Sylvana van  der Burg, 15: Niels Nelissen.
De titel bij de afdeling Compound ging naar Henry Troeijen.
Afgelopen zondag vierde de handboogschutterij ook haar 178 jarig bestaan. Traditioneel werd er gestreden om de wisselbekers voor de beste schutter en de meeste achten. Beste schutter werd Clubkampioen Frank van Grinsven met een score van 231 punten en Frans Kluijtmans wist 11 maal de acht te treffen net een meer als Gerard van der Steen.
Ook werden er twee jubilarissen in het zonnetje gezet. Marchel Kluijtmans werd gehuldigd met zijn 25 jarig lidmaatschap van de vereniging en Ad van de Langenberg met zijn 40 jaar lidmaadschap van de Nederlandse Handboogbond.08-04-2018
 
 

2 Jubilarissen bij Lunion Ad van de Langenberg winterkampioen

 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)