Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

L Union Boxtel
 

 

Indoorcompetitie weer van start

Vorige week dinsdag is weer een begin gemaakt met de indoorcompetitie op de 18 meter. Handboogschutterij l’Union Boxtel treed dit jaar aan met een team dat in de hoogste klasse uitkomt. Bij gastheer Amicitia te Schijndel behaalde het team 771 pnt wat niet al te hoog was en een vierde plaats in de Ere-klasse.

Persoonlijke resultaten kwamen van Adri van de Langenberg met 262, Henk Jegers met 260, Gerard van der Steen met 249 en Henri van de Broek met 221 pnt.
Enkele jeugdleden traden op de vrijdagavond aan bij Landmans Unie ook te Schijndel. Meike van Oss liet zeer goede vorm zien door liefst 269 pnt op te laten tekenen, een persoonlijk record. Sam Spitters behaalde 208 pnt en Breanna Vugs 158.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


18-09-2018
 
 
Indoorcompetitie weer van start
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)