Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Lunion handboog
 

 

Mindere beurt lunion

Vorige week dinsdag 16 januari was de derde wedstrijd van de 25m 1 pijl competitie. Mede door blessures, werkzaamheden en het vertrek van enkele schutters heeft de Boxtelse handboogschutterij een stapje terug moeten doen. Tenauwernood kon er nog een team samengesteld worden en dat had zijn weerslag op het eindresultaat. De schutters Ad van de Langenberg met 221, Henk Jegers met 220, Gerard van der Steen met 207, Davy Remi met 201 en Henri van de Broek met 186 punten kwamen niet verder dan 1035 pnt. Het eerste team deelt nog wel de koppositie met Amicitia uit Schijndel in de Ere-klasse.

Sylvana van der Burgt behaalde bij de jeugd vorige week vrijdag een pr met 217 punten. Meike van Oss een mooie 201 terwijl ze een week eerder ook goed was voor 217 pnt, ook al een pr. Ook Breanna Vugs behaalde met 185 pnt een pr. Jelt van de Langenberg was goed voor een score van 198 en Senn Steenbakkers liet 187 pnt optekenen.
Compoundschutter Henry Troeijen behaalde een mooie score van 235 pnt.
Interesse in de handboog sport? Kijk op lunion-boxtel.com of bel 0621831562.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


16-01-2018
 
 
Lunion handboog
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)