Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

L’union Boxtel
 

 

Vierde plaats voor L’union

Het eerste viertal van handboogschutterij l’Union Boxtel is uiteindelijk op een vierde en laatste plaats beland in de ere-klasse.  Kampioen werd met overmacht Concordia St.Oedenrode met in hun gelederen kernploeglid Rick van den Oever. Het puntenaantal van 784 was nog genoeg om bij Amicitia Schijndel langszij te komen maar het aantal gescoorde punten in heel de competitie van 5454 om 5419 viel in het voordeel van de Schijndelnaren uit. Ad van de Langenberg was wederom de beste schutter aan Boxtelse zijde met 268 pnt, gevolgd door Henk Jegers met 260, Henri van de Broek met 256 en Gerard van der Steen met 241 pnt.

Eindstand Ere-klasse:

  1. Concordia St.Oedenrode        68      5817
  2. Ontspanning St.Oedenrode    53     5430
  3. Amicitia Schijndel                    41      5454
  4. L’Union Boxtel                          41      5419

De jeugd was vorige week vrijdag ook actief in Schijndel. Meike van Oss behaalde 256, Sylvana van der Burgt 253 Jelt van de Langenberg 237, Senn Steenbakkers 214 en Sam Spitters 118 pnt.

In de individuele klassementen viel verschillende Boxtelse deelnemers in de prijzen.

Meike van Oss is tweede geworden in de eerste klasse cadetten. Sylvana van de Burgt eiste een eerste plaats op in de tweede klasse cadetten. Henk Jegers werd uiteindelijk derde in de derde klasse heren en in de vijfde klasse heren werd Henri van  de Broek verdienstelijk tweede.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


25-11-2018
 
 
Vierde plaats voor L’union
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)