Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

L’union Boxtel
 

 

Weer vierde plek L’union.

Het eerste indoorteam van handboogschutterij l’Union Boxtel heeft vorige week dinsdag te Sint Oedenrode wederom een vierde plek behaald in de indoorcompetitie. Ad van de Langenberg kwam goed voor de dag met een score van 274 pnt, gevolgd door Henk Jegers met 260, Gerard van der Steen met 250 en Henri van de Broek met 238 pnt. Met nog twee wedstrijden te gaan lijkt de vierde plek ook het hoogst haalbare in de Ere-Klasse.

De jeugd was vorige week vrijdag ook actief in Sint Oedenrode. Meike van Oss deed het weer prima met een score van 265 pnt. Sylvana van der Burgt behaalde een persoonlijk record door 252 pnt op te laten tekenen. Jelt van de Langenberg kwam tot 225, Senn Steenbakkers tot 218, Breanna Vugs tot 212 en Sam Spitters tot 159 pnt.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


30-10-2018
 
 
Weer vierde plek L’union.
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)