Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

l’union Boxtel
 

 

Marcel van der Lee clubkampioen l’union vd Langenberg grijpt naast keizerstitel.

Zondag 13 oktober hielden de leden van handboogschutterij lUnion Boxtel in hun accommodatie aan de Molenwijkseweg hun jaarlijkse clubkampioenschappen, het zogenaamde koningschieten.
Ad van de Langenberg kwam aanvankelijk het beste uit de startblokken. Ondanks dat hij het hele voorseizoen door een blessure had moeten missen nam hij gedecideerd een ruime voorsprong op zijn naaste belagers Marcel van der Lee en Henk Jegers.

Na 50 schoten was de voorsprong uitgegroeid tot een ruime marge van 8 punten maar in de beslissende serie over 10 schoten sloeg het noodlot toe voor vd Langenberg. Ook nog net hersteld van griep en de weer opspelende blessure deed hem ertoe beslissen de laatste 8 pijlen niet meer te schieten. Dubbele pech voor hem want hij kon met nog een overwinning voor de vijfde keer clubkampioen worden en daarmee de Keizerstitel veroveren. Uiteindelijk belande hij op de vierde plaats. Marcel van der lee, ook goed scorend, werd met 545 pnt uit 60 schoten nu de nieuwe clubkampioen, iets wat hem voor het laatst in 1996 ook lukte. Henk Jegers werd met 534 pnt tweede en Gerard van der Steen met 529 pnt derde. Beste schutters van het tweede zestel werd nieuwkomer Jan van der Ven.

Meike van Osch eiste voor het tweede jaar op rij de titel op bij de junioren. De 446 pnt over 50 schoten waren ruim voldoende om Jelt van de Langenberg die 410 pnt liet noteren voor te blijven. Senn Steenbakkers werd met 380 pnt derde, Marissa Smits met 366 pnt vierde en Niels Schevers met 203 pnt vijfde.

Bron L Union Boxtel
Auteur F. Kluitmans
Meer handboog LUnion nieuws >>>>


13-10-2019
 
 
Marcel van der Lee clubkampioen l’union vd Langenberg grijpt naast keizerstitel.
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)