Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Grote open dag aan de Molenwijkseweg!
 

 

Grote open dag aan de Molenwijkseweg!

23 maart zal er een grote open dag plaatsvinden aan de Molenwijkseweg. Scouting Boxtel, Handboogvereniging L 'Union Boxtel, Postduivenvereniging De Luchtpost, Biljartvereniging de Baronie, Manege de Langspier, Gilde St. Barbara & St. Joris en de bollenclub zullen zich deze dag presenteren.
De verenigingen hebben een middag vol activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Bij Scouting Boxtel kun je marshmallows bakken, speel je mee met een echt Scoutingspel of help je mee met het bouwen van een poort met touwen en palen. Na de open dag heb je de mogelijkheid om drie keer gratis bij Scouting Boxtel te gaan kijken. Voor alle kinderen van 5 t/m 18 jaar is er een groep.
Bij de handboogvereniging kun je boogschieten. En er zijn demonstraties van het gilde, de postduivenvereniging en springpaardenwedstrijden.

Om deze dag extra feestelijk te maken zal de Aggemarvanhuisafbent optreden.
Op 23 maart kun je kennis komen maken met de verenigingen aan de Molenwijkseweg 5b van 12:00 tot 17:00 uur. Wij verzoeken u om zoveel mogelijk per fiets te komen. Parkeren kan op het terrein van Strandbad de Langspier.

Auteur Carin Silvertand


23-03-2014
 
 
Grote open dag aan de Molenwijkseweg!
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)