Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Zes Boxtelse verenigingen Open Dag.
 

 

Zes Boxtelse verenigingen houden Open Dag.

Zes Boxtelse verenigingen slaan handen in één en houden op zondag 23 maart van 12.00 - 17.00 uur een Open Dag. In het kader van samen sta je sterk hebben 6 verenigingen besloten om de handen in één slaan. Scouting Boxtel , Handboogvereniging L’Union Boxtel, Postduivenvereniging De Luchtpost, Biljartvereniging de Baronie, Manege de Langspier en Gilde St. Barbara en St. Joris gaan samenwerken.

De verenigingen zijn zeer verschillend, toch  is de samenwerking niet vreemd.  4 van de 6 verenigingen zijn gevestigd aan de Molenwijkseweg. De verkeersveiligheid is voor deze verenigingen een zeer belangrijk punt. Hierin zullen de verenigingen ook samen optrekken. Daarnaast wordt er samengewerkt rondom de ledenwerving.

Op 23 maart zal er een Open Dag plaats vinden aan de Molenwijkseweg waar alle verenigingen zich zullen presenteren. Tijdens de Open Dag zal ook gezorgd worden voor een hapje , drankje en muziek!

Bij de Scouting Boxtel kan men uitleg krijgen over wat is scouting. Ook wordt er via video uitleg gegeven. De bezoekers kunnen onder begeleiding een bosspel spelen in Het Sparrenrijk. Er worden Marsh Mellows klaar gemaakt en uiteraard worden ook een paar vuurkorven aangemaakt. Ook wordt er door de
scouting een boog gemaakt en hulp door de bezoekers is hierbij uiteraard welkom.

Bij Handboogvereniging L 'Union Boxtel kan men uitleg krijgen over de handboogsport. Leden zullen bezoekers kennis laten maken met deze sport en begeleiden hen met de eerste pijlen schieten op het blazoen. Ook jeugdleden geven acte de presence om hun leeftijdgenoten actief te krijgen bij hun
vereniging. Tevens is er ook een video-presentatie over het handboogschieten en over de Europese en wereldkampioenschappen handboogschieten.

Bij Biljartvereniging De Baronie kunnen de senioren onder ons kennis maken met de biljartsport en zal er uitleg gegeven worden over deze sport en kunnen geinteresseerden zelf een balletje spelen en wordt er op een andere biljarttafel barakken gespeeld. Deze senioren biljartvereniging wil graag
uitbreiding van zijn ledenbestand.

Bij de Postduivenvereniging De Luchtpost kan men zien hoe duiven worden ingemand voor hun vervoer naar hun losplaats in meestal het buitenland. Tevens is er een video-presentatie over deze duivensport.

Het Gilde St Barbara en St Joris gaat trommelen en vendeldemonstraties geven op het voorterrein van de verenigingen. Tevens kan men er het spel Jeu de Boules beoefenen.

Bij Manege De Langspier zijn springwedstrijden zodat de paardenliefhebbers onder ons hun hart op kunnen halen.

Voor drankjes en hapjes wordt door de organiserende verenigingen gezorgd.

Ook liefhebbers van volijke en feestelijke muziek komen aan hun trekken door
optredens van de bekende Aggemarvanhuisaf Band uit Boxtel.

Het voorlopige programma van het buitengebeuren is:

Optredens Open Dag zondag 23 maart 2014:

Algemene muzikale omlijsting : dj Stijn van Erp

12.45 - 13.15    Trommelen en Vendelzwaaien door het Gilde

13.30 - 14.00    Optreden Aggemarvanhuisaf Band

14.15 - 14.45    Trommelen en Vendelzwaaien door het Gilde

15.00 - 15.30    Optreden Aggemarvanhuisaf Band

15.45 - 16.15    Trommelen en Vendelzwaaien door het Gilde

16.20 - 17.00    Afsluiting Open Dag optreden Aggemarvanhuisaf Band

Iedereen is welkom op deze Open Dag en men wordt verzocht om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Verkeersregelaars zullen er zorg voor dragen dat degenen die toch met de auto komen hun auto kunnen parkeren bij Recreatieplas De Langspier.

De verenigingen heten u alvast van harte welkom.



23-03-2014
 
 
Zes Boxtelse verenigingen houden Open Dag
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)