Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

www.boxteldigitaal.nl 2018-2019
 

 

 


Stuur uw sportnieuws op naar boxteldigitaal

www.boxteldigitaal.nl
uw sportnieuws voor alle sportverenigingen van voetbal tot dart en alles wat er tussen zit. Verenigingen kunnen zelf hun nieuwtjes, wedstrijdverslagen, foto`s en andere sportzaken, zoals evenementen, bij ons kunnen aanleveren (info@boxteldigitaal). De supporters blijven zo op de hoogte van wat er speelt bij hun vereniging. Wat voor www.boxteldigitaal.nl ook heel belangrijk is, is de jeugd.

Iedere week gaan wij met onze camera op pad om de jeugdsport te promoten bij het grootte publiek op www.boxteldigitaal.nl . Wij willen van www.boxteldigitaal.nl het komend seizoen wederom een succes maken, maar zonder medewerking van de sportclubs en bezoekers van www.boxteldigitaal.nl kunnen wij niets, daarom willen wij de bal ook rond spelen om samen wederom een prachtig seizoen 2018-2019 van te maken.

www.boxteldigitaal.nl is ook te vinden op Facebook, instagram, Twitter en Youtube

Email info@boxteldigitaal


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)