Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Eerste Jeugdteam tafeltennis Taverbo pakt winst
 

 

Eerste Jeugdteam van tafeltennis Taverbo pakt winst

Afgelopen zaterdag 9 maart stond er voor alle jeugdteams van tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo een uitwedstrijd op het programma. Het eerste jeugdteam wist na de nederlaag twee weken geleden tegen Smash ‘73 in Uden, waar ze met 10-0 verloren, hun succes te hervatten en wonnen met 4-6 van JVC in Vught. Kevin van de Veerdonk, die vorige week nog het NK voor junioren won in Zwolle, wist alle drie zijn partijen te winnen en staat daardoor nog steeds bovenaan met 100% gewonnen wedstrijden. Ook Izzy van Hamont en Brandon van Brussel wisten ieder een partij op hun naam te zetten waardoor team 1 nu tweede staat onder koploper Smash ‘73 uit Uden die één wedstrijd meer gespeeld heeft.

Voor team 2 stond er een spannende wedstrijd op het programma want zij speelden in Geldrop tegen Unicum die tweede staat op de ranglijst. Helaas wisten zij met 6-4 geen winst te behalen waardoor er een stoelendans heeft plaatsgevonden in de bovenste regionen en Unicum de eerste plaats van Taverbo heeft overgenomen.

De overige teams wisten dit weekend helaas geen winst te behalen.

Alle jeugduitslagen:

JCV 2

-  Taverbo/Sabo 1

4 -  6

Unicum 2

-  Taverbo/Sabo 2

6 -  4

Smash '73 2

-  Taverbo/Sabo 3

8 -  2

Flash 6

-  Taverbo/Sabo 4

8 -  2

Smash '73 3

-  Taverbo/Sabo 5

7 -  3


Auteur Anneliek van Rooij
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


09-03-2013
 
 
tafeltennisvereniging Taverbo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)