Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jeugdteams Taverbo/Sabo op stoom
 

 

Jeugdteams Taverbo/Sabo op stoom

Zaterdag 28 september stond er voor het eerste jeugdteam van tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo een spannende wedstrijd op het programma. Zij speelde thuis tegen de nummer twee op de ranglijst, BSM uit Dongen. Taverbo startte moeizaam en moest het eerste punt afgeven. Daarna ging het iets beter en wist Izzy van Hamont uiteindelijk drie partijen te winnen en was Axel Kuijs éénmaal succesvol. Helaas werden er geen punten binnengehaald met de dubbel en won BSM nipt met 4-6. BSM is hierdoor Taverbo/Sabo, die nog steeds bovenaan staat met 23 punten uit drie wedstrijden, op drie punten genaderd. Izzy van Hamont staat ook nog steeds bovenaan met 100% gewonnen wedstrijden.

Het derde jeugdteam wist zaterdag in eigen huis eveneens de koppositie vast te houden door met 8-2 overtuigend te winnen van Unicum uit Geldrop. Rick van Eijndhoven wist alle drie zijn wedstrijden te winnen. Femke Poirters en Dani de Rooij wisten ieder twee partijen in winst om te zetten. Doordat ook de dubbel gewonnen werd door Poirters en de Rooij staan ze nu drie punten voor op de nummer twee met 20 punten uit drie wedstrijden.

Het tweede jeugdteam speelde ook tegen Unicum. Zij wonnen met 7-3 en staan nu met twee punten verschil op de tweede plaats met 16 punten uit drie wedstrijden.

In deze najaarscompetitie staat ook het vijfde jeugdteam bovenaan op een gedeelde eerste plaats met 19 punten uit drie wedstrijden. Zij speelde zaterdag tegen ASIO uit Haaften. Lars opende mooi met een winnende vijfsetter en wist dit vast te houden door al zijn wedstrijden te winnen. Saskia van Nistelrooij en Remco Rooijakkers waren ieder éénmaal succesvol. Doordat ook de dubbel door Rooijakkers en de Laat in winst werd omgezet werd het uiteindelijk 6-4.

Het vierde team kwam dit weekend niet tot winst.

Alle jeugduitslagen:
Taverbo/Sabo 1 - BSM 1  4-6
Taverbo/Sabo 2 - Unicum 2  7-3
Taverbo/Sabo 3 - Unicum 4 8-2
Taverbo/Sabo 4 - Waalwijk 2 2-8
Taverbo/Sabo 5 - ASIO 2 6-4

Auteur Anneliek van Rooij
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


28-09-2013
 
 
Taverbo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)