&

Taverbo tafeltennis

Kampioenschap voor eerste jeugdteam Taverbo/Sabo

Zaterdag 26 november werden door de jeugd van Taverbo/Sabo de voorlaatste wedstrijden in de najaarscompetitie gespeeld. Er stond voor diverse teams een spannende wedstrijd op het programma omdat ze nog steeds in de race zijn voor het kampioenschap. Het eerste team wist de winst echter royaal in eigen huis te houden en het kampioenschap nu al binnen te halen. Brandon van Brussel was niet te kloppen en won al zijn partijen. Izzy van Hamont en Axel Kuijs waren ieder tweemaal succesvol. Doordat van Brussel en van Hamont ook de punten van de dubbel in Boxtel wisten te houden werd de uitslag uiteindelijk 8-2 en zijn ze met 70 punten uit negen wedtrijden niet meer in te halen.

Het derde jeugdteam speelde afgelopen zaterdag tegen de koploper in hun klasse,
MTTV ’72 uit Mierlo, maar wist met 3-7 niet tot winst te komen. Zij staan nu met
54 punten uit negen wedstrijden op de derde plaats. Komende zaterdag spelen ze in Stiphout tegen de nummer twee en behoort het kampioenschap zeker nog tot de mogelijkheden.

Ook het vijfde jeugdteam kwam tegen Hooghei uit Vlijmen niet tot winst en moest met een gelijkspel genoegen nemen. Hierdoor staan ze nu op de tweede plaats in het klassement met 57 punten uit negen wedstrijden. Ook zij kunnen aankomende zaterdag nog kampioen worden als ze in Uden spelen tegen Smash ’73, dat op de een na laatste plaats staat.