Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Battle van Weert brothers - Bat Boys
 

 

Michael van Gerwen speelt tafeltennis met “Weert Brothers” bij Taverbo

Op maandag 15 april was het druk tijdens inloopavond van de BRTC bedrijvencompetitie bij tafeltennisvereniging Taverbo werd een ware battle gespeeld tussen de “Bat Boys”en de drie broers “de van Weert Brothers”

Na wat als een grap op een verjaardag feestje was bedoeld liep uit op een ware media hype. Overal waar je kwam hingen flyers met de aankondiging over deze Battle. Ook via de sociaal media zoals twitter en facebook werd er uitgebreid  aandacht aan dit spektakel besteed. Met goedkeuring van de BRTC voorzitter Ad Berkelmans voor het spelen van deze wedstrijd werden 12 spannende partijen getafeltennist. Uiteindelijk wonnen de Bat Boys van de Van Weert Brothers met Michael van Gerwen als teamlid met 7-5. De wereld beroemde darter Michael  van Gewen die speciaal een vlucht eerder had genomen om zich aan te sluiten  als teamlid  “van de Weert Brothers” om met hen de strijd aan te gaan tegen de “Bat Boys”.

Op deze avond was  boxteldigitaal wat foto’s maken van dit spektakelstuk wat een leuke gezellige avond waarbij sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan.

Meer Taverbo tafeltennis nieuws >>>>


15-04-2013
 
 
van Weert-Bat Boys
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)