Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo open Boxtelse tafeltennis kampioenschap
 

 

Wietse Kant wint Open Boxtelse tafeltennis kampioenschappen

De jaarlijkse Open Boxtelse Kampioenschappen zitten er weer op. De editie van 2013 kende twee poules, op basis sterkte speelde men in de A of B poule. In de B poule (2 t/m 6 klasse) werden enkele meerkampen gespeeld gevolgd door een knock-out fase. Dit resulteerde in een finale waarbij Inge Kraan (Kruiskamp) de uiteindelijke winnaar was. Voor de hogere klassen was er de A poule. Hierin zat onder andere titelverdediger Leon van Boven die het ook dit jaar schopte tot in de finale.

Een andere oud winnaar van dit toernooi, Wietse Kant (TTV Irene), slaagde er eveneens in om zich in de finale te plaatsen. De twee oud winnaars kwamen elkaar dus tegen in de finale wat resulteerde in een spannende vijf games tellende wedstrijd. Uiteindelijk wist Wiestse Kant er met de titel vandoor te gaan. Na afloop werd het toernooi nog eens geƫvalueerd onder het genot van een hapje en een drankje in de kantine van Taverbo/Sabo. Ook werden natuurlijk de prijzen aan de winnaars overhandigt. De toernooicommissie bedankte alle betrokken spelers en vrijwilligers en hoopt er ook volgend jaar weer een succes van te maken.

Auteur Daan de Koning
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


20-10-2013
 
 
Open Boxtelse Kampioenschappen
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)