Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Succesvol weekend jeugd Taverbo/Sabo
 

 

Succesvol weekend jeugd Taverbo/Sabo

Zaterdag 26 0ktober wist het eerste jeugdteam van Taverbo/Sabo de voorsprong in de competitie vast te houden door in Den Bosch met 0-10 te winnen van Never Despair. Brandon van Brussel, Izzy van Hamont en Axel Kuijs waren niet te kloppen en wonnen al hun partijen. Hierdoor staan ze nog steeds met 9 punten voorsprong bovenaan in het klassement met 47 punten uit zes wedstrijden.

Ook het derde jeugdteam was dit weekend zeer succesvol en won met 10-0 in eigen huis van Budilia uit Budel. Femke Poirters, Rick van Eijndhoven en Dani de Rooij wonnen al hun wedstrijden. Hierdoor zijn ze, met 2 punten, licht uitgelopen op Stiphout en staan ze bovenaan de ranglijst met 40 punten uit zes wedstrijden.

Winst was er ook voor het vijfde jeugdteam. Remco Rooijakkers wist al zijn partijen te winnen. Lars de Laat en Saskia van Nistelrode waren ieder tweemaal succesvol. Doordat ook de punten van de dubbel gepakt werden, werd het uiteindelijk 2-8. Hierdoor zijn ze de nummer één, Best, tot op één punt genaderd en staan ze op de tweede plaats in het klassement met 41 punten uit zes wedstrijden. Voor hen staat er aanstaande zaterdag dan ook een spannende wedstrijd op het programma als ze thuis spelen tegen deze nummer één op de ranglijst.

Alle jeugduitslagen:
Never Despair 2 – Taverbo/Sabo 1          0-10
Never Despair 1 – Taverbo/Sabo 2          7-3
Taverbo/Sabo 3 – Budilia 1                        10-0
De Zwaantjes 1 – Taverbo/Sabo 4            6-4
ATTC ’77 – Taverbo/Sabo 5                        2-8

Auteur Anneliek van Rooij
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


26-10-2013
 
 
Taverbo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)