Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kampioenschap jeugd Taverbo komt dichterbij
 

 

Kampioenschap jeugd Taverbo komt dichterbij

Het kampioenschap ligt voor het tweede jeugdteam van Taverbo/Sabo binnen handbereik nadat ze afgelopen zaterdag thuis met 7-3 wisten te winnen van koploper Unicum uit Geldrop. Roel Ernens was niet te kloppen en won al zijn partijen. Axel Kuijs won twee wedstrijden en Michel van Dooren was eenmaal succesvol. Doordat Kuijs en Ernens ook de dubbel wonnen bleef de winst royaal in Boxtel en zijn ze nu vier punten uitgelopen op de koploper met 74 punten uit negen wedstrijden. Komende zaterdag spelen ze de laatste wedstrijd van dit seizoen uit tegen Kruiskamp in Den Bosch waar ze minimaal 7 punten moeten halen om zeker te zijn van het kampioenschap.

Ook het eerste jeugdteam maakt nog kans op het kampioenschap. Kevin van de Veerdonk is dit seizoen nog steeds ongeslagen en wist dit zaterdag moeiteloos te handhaven tegen JCV uit Vught. Gijs van de Wetering was eveneens driemaal succesvol en omdat tevens de dubbel in Boxtel bleef kwam de eindstand uiteindelijk op 7-3. Komende zaterdag mogen zij tegen Kruiskamp in Den Bosch dan ook geen punten laten liggen om de titel te kunnen bemachtigen.

Het vijfde jeugdteam wist met 9-1 glansrijk in eigen huis te winnen van Smash ’73 uit Uden en staat nu op een derde plaats met 48 punten uit negen wedstrijden.  Het derde en vierde jeugdteam wisten dit weekend niet tot winst te komen.

Alle jeugduitslagen:
Taverbo/Sabo 1 - JCV 2                                  7-3
Taverbo/Sabo 2 - Unicum 2                           7-3
Taverbo/Sabo 3 - Smash ’73 2                      3-7
Taverbo/Sabo 4 - Flash 6                               4-6
Taverbo/Sabo 5 - Smash ‘73 3                      9-1

Auteur Anneliek van Rooij
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


13-04-2013
 
 
Taverbo jeugd
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)