Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Derde jeugdteam Taverbo/Sabo kampioen!
 

 

Derde jeugdteam Taverbo/Sabo kampioen!

Het is het derde jeugdteam van Taverbo/Sabo gelukt om in de voorlaatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie al kampioen te worden! Afgelopen zaterdag 12 april wonnen Dani de Rooij, Femke Poirters en Rick van Eijndhoven met 1-9 van Attaque in Veghel. Hierdoor zijn ze met 80 punten uit negen wedstrijden niet meer in te halen. Dani de Rooij, Rick van Eijndhoven en Femke Poirters staan nu twee, drie en vier in de persoonlijke ranglijst. Komende zaterdag staat er voor hen dus toch nog een spannende wedstrijd op het programma als ze thuis spelen tegen Smash uit Geertruidenberg, aanvang 10.30 uur.

Voor het vijfde jeugdteam stond er afgelopen zaterdag eveneens een spannende wedstrijd op het programma. Zij speelde in Geldrop tegen de nummer één, Unicum. Lars de Laat was niet te kloppen en won al zijn wedstrijden. Sasia van Nistelrode en Remco Rooijakkers waren respectievelijk twee en één keer succesvol. Doordat Lars de Laat en Remco Rooijakkers ook de dubbel wisten te winnen werd de uitslag uiteindelijk 3-7 en kon de eerste plaats overgenomen worden van Unicum. Door de minimale verschillen is het erg spannend boven in deze ranglijst en hier zal de uiteindelijk beslissing dus pas aanstaande zaterdag vallen.

Alle jeugduitslagen:
TTC Middelburg – Taverbo/Sabo 1     4-6
Unicum 2 – Taverbo/Sabo 2                 8-2
Attaque 1 – Taverbo/Sabo 3                 1-9
Unicum 5 – Taverbo/Sabo                    1-9
Unicum 4 – Taverbo/Sabo                    3-7

 

Auteur Anneliek van Rooij
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


12-04-2014
 
 
Dani de Rooij, Femke Poirters en Rick van Eijndhoven
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)