Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Goede prestaties taverbo rating Meerkampen
 

 

Goede prestaties taverbo rating Meerkampen

Zondag 6 april hebben een aantal jeugdleden van tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo deelgenomen aan de finales van de Rating Meerkampen in Veldhoven en Den Bosch. Zij hadden zich hiervoor geplaatst door de goede prestaties in de voorrondes.

In de Welpenklasse, voor de allerjongste tafeltennisspelers, was het spannend. Angelo Lo en Rick van de Schoot hielden elkaar mooi in evenwicht en werden respectievelijk eerste en tweede in hun klasse.

Succes was er ook voor Lars de Laat. Hij begon sterk in Den Bosch en wist zijn eerste partijen te winnen maar daarna wilde het even niet meer lukken om tot winst te komen. De laatste wedstrijden wist hij zich te herpakken en na een aantal spannende vijfsetters had hij genoeg punten voor een mooie derde plaats.

Izzy van Hamont had het moeilijk in haar poule voor landelijke en eerste klasse spelers en werd uiteindelijk zevende.

Auteur Anneliek van Rooij
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


06-04-2014
 
 
Taverbo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)