Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jeugd Taverbo/Sabo
 

 

Succesvol weekend voor jeugd Taverbo/Sabo

Alle jeugdteams van tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo wisten afgelopen zaterdag hun uitwedstrijd in winst om te zetten.
In  Breda was Izzy van Hamont niet te kloppen en won al haar partijen waardoor ze nog steeds bovenaan de ranglijst staat met 100% gewonnen wedstrijden. Axel Kuijs en Michel van Dooren waren respectievelijk twee en éénmaal succesvol. Na de moeizame start aan het begin van deze competitie klimt dit team nu langzaam naar boven in het klassement. Volgende week staat  er dan ook een spannende wedstrijd op het programma want dan spelen ze thuis tegen de nummer één, The Back Hands uit St. Willebrord, aanvang 10.30 uur.

Het vierde jeugdteam speelde in Den Bosch tegen Kruiskamp ’81. Lars Strik, Rick van der Schoot en Janno Vos weten zich ondanks dat ze nieuw zijn in deze competitie prima staande te houden. Strik en van der Schoot wisten al hun partijen te winnen. Vos had het duidelijk moeilijker maar wist toch nog één punt binnen te slepen. Zij staan met
27 punten uit vier wedstrijden nu op de derde plaats in het klassement.

Ook het derde jeugdteam is geklommen in het klassement. In Vught wisten zij met 4-6 nipt te winnen van JVC die met één man minder speelde. Zij staan met 25 punten uit vier wedstrijden nu op de tweede plaats. Sjoerd wist al zijn partijen te winnen en ook hij staat nog steeds bovenaan de ranglijst met 100% gewonnen wedstrijden.

In Veldhoven had het tweede jeugdteam het moeilijk. Er werden veel fouten gemaakt maar ook zij wisten met 4-6 nipt te winnen. Rein de Groot was niet te kloppen en staat in zijn klasse eveneens bovenaan de ranglijst met 100% gewonnen wedstrijden.

Alle jeugduitslagen:
Breda 1 – Taverbo/Sabo 1                             3-7
MCS-ttv Veldhoven – Taverbo/Sabo 2        4-6
JVC 1 – Taverbo/Sabo 3                                4-6
Kruiskamp ’81 2 – Taverbo/Sabo 4             2-8

Auteur Anneliek van Rooij
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


04-10-2014
 
 
Taverbo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)