Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo
 

 

Mooie afsluiting voorjaarscompetitie jeugdteams Taverbo/Sabo

Zaterdag 19 april speelden alle jeugdteams van tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo thuis hun laatste wedstrijd in de voorjaarscompetitie. Voor het vijfde jeugdteam stond er een spannende wedstrijd op het programma want zij wisten vorige week de koppositie over te nemen van Unicum uit Geldrop en maakten hierdoor nog kans op het kampioenschap in de junioren vijfde klasse. Lars de Laat was niet te kloppen en won al zijn partijen. Remco Rooijakkers begon goed en won zijn eerste wedstrijd maar gaf de volgende twee nipt af na twee spannende vijfsetters. Saskia van Nistelrode wist twee punten binnen te halen en hierdoor werd de uitslag uiteindelijk 6-4 tegen De Zwaantjes uit Sint Michielsgestel. Helaas was dit net niet genoeg om het kampioenschap te kunnen vieren en eindigen zij dit seizoen op een mooie tweede plaats.

Succes was er ook voor het derde jeugdteam dat vorige week al kampioen werd in de junioren vijfde klasse. Dani de Rooij, Rick van Eijndhoven en Femke Poirters wonnen met 10-0 van Smash uit Geertruidenberg en eindigen hierdoor in de persoonlijke ranglijst op de tweede, derde en vierde plaats. Hierdoor promoveren zij komend seizoen naar een hogere klasse.

Het vierde jeugdteam dat met 7-3 won van Flash uit Eindhoven eindigt met 57 punten uit tien wedstrijden op de derde plaats in de junioren vijfde klasse. Sjoerd van Heerebeek uit dit team wist overigens al zijn wedstrijden te winnen.

Alle jeugduitslagen:
Taverbo/Sabo 1 – The Back Hands 2   1-9  (4e)
Taverbo/Sabo 2 – Flash 2                       1-9  (4e)
Taverbo/Sabo 3 – Smash 3                   10-0  (1e)
Taverbo/Sabo 4 – Flash 5                       7-3  (3e)
Taverbo/Sabo 5 – De Zwaantjes 1        6-4  (2e)

Auteur Anneliek van Rooij
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


19-04-2014
 
 
Taverbo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)