Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo/SABO 1 en 3
 

Taverbo/SABO 1 en 3 slaan beslissende slag

Zowel Taverbo/SABO 1 als Taverbo/SABO 3 heeft weekend van 2 november een voorschot genomen op het kampioenschap in respectievelijk de eerste en de derde klasse. Beide teams rekenden in een onderling duel af met hun directe concurrenten.

Taverbo/SABO 1 moest het in Budel opnemen tegen het eerste team van Budilia. Even leek het nog een zware opgave te gaan worden voor Taverbo toen kersvers Open Boxtels Kampioen Michel Sperling zijn eerst partij van de dag verrassend verloor. Hoewel ook veel van de overige partijen erg spannend waren ging de meerderheid daarvan toch naar Taverbo. Sperling won zijn overige twee partijen en ook Teun Vlaminckx en Erik Mangnus waren beiden tweemaal succesvol. Een gewonnen dubbelspel zorgde voor een uiteindelijke 7-3 overwinning. Met nog drie speelronden te gaan, waarin maximaal nog dertig punten te behalen zijn, bedraagt de voorsprong van Taverbo op de concurrent uit Budel maar liefst vijftien punten.

Ook Taverbo/SABO 3 heeft het kampioenschap voor het grijpen. Willem de Koning, Inge Kraan en Kevin van de Veerdonk deelden een mokerslag uit aan concurrent Unicum door die ploeg in Geldrop op een 9-1 nederlaag te trakteren. Alleen van de Veerdonk moest een potje prijsgeven. Het verschil op de ranglijst tussen beide teams is nu elf punten in Boxtels voordeel. Gezien de vorm van Taverbo twijfelt niemand meer aan een goede afloop.
Voor Taverbo/SABO 2 staat er dit seizoen weinig meer op het spel. Het kampioenschap is uit zicht en het gat met de degradatiestreep is geruststellend te noemen. De 7-3 nederlaag in Den Bosch tegen het sterke Never Despair veranderde daar weinig aan. Voor Taverbo wisten Gijs Klop, Jos Heijmans en Otto Ahlers ieder een punt te scoren.

Senioren      
Budilia 1   Taverbo/Sabo 1 3 - 7
Never Despair 3   Taverbo/Sabo 2 7 - 3
Unicum 3   Taverbo/Sabo 3 1 - 9
Kruiskamp 81 4   Taverbo/Sabo 4 1 - 9
Wilvo/ttv Bergeijk 7   Taverbo/Sabo 5 2 - 8
Attaque 3   Taverbo/Sabo 6 6 - 4
JCV 11   Taverbo/Sabo 7 3 - 7
Jeugd      
Unicum 2   Taverbo/Sabo 1 4 - 6
Best 1   Taverbo/Sabo 2 2 - 8
TTCV Van Herwaarden 1   Taverbo/Sabo 3 5 - 5
Never Despair 5   Taverbo/Sabo 4 4 - 6

Auteur Jasper van der Aa
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


02-11-2014
 
 
Taverbo/SABO 1 en 3
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)