Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo/Sabo
 

 

Taverbo/SABO sluit seizoen in stijl af

Het eerste team van tafeltennisvereniging Taverbo/SABO is ook in de laatste wedstrijd van het seizoen ongeslagen gebleven. Een 7-3 overwinning op Never Despair betekende de tiende overwinning in evenzoveel wedstrijden. In navolging van het vaandelteam kroonde ook Taverbo/SABO 3 zich dit weekend tot kampioen.

Hoewel het kampioenschap in de eerste klasse vorige week al was veiliggesteld ging Taverbo er in eigen huis tegen Never Despair nog een keer voor staan, resulterend in een 7-3 overwinning. Teun Vlaminckx won al zijn drie partijen, Michel Sperling was tweemaal succesvol en Erik Mangnus voegde een punt toe aan het totaal. Sperling en Mangnus triomfeerden tezamen ook in het dubbelspel.
Het derde seniorenteam, bestaande uit Willem de Koning, Kevin van de Veerdonk, Inge Kraan, Sietz van der Aa en Gijs van de Wetering, was gedurende het seizoen lange tijd in een felle strijd verwikkeld met het Geldropse Unicum. Echter, nadat deze ploeg in de zevende speelronde met 9-1 was afgedroogd leek het kampioenschap slechts een kwestie van tijd. In de laatste wedstrijd van het seizoen werd ook JCV niet gespaard door de Boxtelaren: 9-1. De titel in de derde klasse en de bijbehorende promotie naar de tweede klasse was hiermee een feit.



Senioren      
Taverbo/Sabo 1   Never Despair 4 7 - 3
Taverbo/Sabo 3   JCV 6 9 - 1
Never Despair 8   Taverbo/Sabo 4 3 - 7
Taverbo/Sabo 5   JCV 8 1 - 9
Hooghei 3   Taverbo/Sabo 6 5 - 5
ROTAC '82 3   Taverbo/Sabo 7 5 - 5
Jeugd      
The Back Hands 2   Taverbo/Sabo 1 6 - 4
Hooghei 1   Taverbo/Sabo 2 3 - 7
ASIO 1   Taverbo/Sabo 3 3 - 7
Een en Twintig 3   Taverbo/Sabo 4 0 - 10
       
Bron:Taverbo
Auteur : Jasper van de aa
Meer tafeltennis nieuws >>>>


29-11-2014
 
 
Taverbo/Sabo
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)