Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tafeltennisvereniging Taverbo
 

 

Tafeltennisvereniging Taverbo stelt kampioenschap uit

Zaterdag 5 april stond er voor het derde jeugdteam van tafeltennisvereniging Taverbo/Sabo een spannende wedstrijd op het programma. Zij zouden bij een gunstige uitslag in dit stadium van de competitie al kampioen kunnen worden. Rick van Eijndhoven en Dani de Rooij waren niet te kloppen en wonnen al hun partijen. Femke Poirters was tweemaal succesvol waardoor de uitslag tegen Hooghei in Vlijmen uiteindelijk 1-9 werd. Helaas liet de nummer twee, Asio uit Haaften die in Den Bosch tegen Never Despair speelde, geen punten liggen waardoor het kampioenschap een weekje uitgesteld moet worden. Komende zaterdag speelt het derde jeugdteam om 12.30 uur in Veghel tegen Attaque, en hebben ze slechts 3 punten nodig om het kampioensfeest te kunnen vieren.

Succes was er ook voor het vijfde jeugdteam dat eveneens tegen Hooghei in Vlijmen speelde. Lars de Laat, Saskia van Nistelrode en Martijn Terneusen wisten met 3-7 te winnen en zijn daardoor met 56 punten uit acht wedstrijden de nummer één, Unicum uit Geldrop, tot op 3 punten genaderd. Voor hen staat er aankomende zaterdag dan ook een spannende wedstrijd op het programma als ze in Geldrop moeten spelen tegen deze nummer twee.

Het tweede jeugdteam won in Veldhoven met 3-7 en staat met 34 punten uit acht wedstrijden op de vierde plaats in het klassement.

Alle jeugduitslagen:
MCS ttv Veldhoven 1 – Taverbo/Sabo 1         5-5
MCS ttv Veldhoven 2 – Taverbo/Sabo 2         3-7
Hooghei 2 – Taverbo/Sabo 3                           1-9
Meppers (H) 4 – Taverbo/Sabo 4                     6-4
Hooghei 3 – Taverbo/Sabo 5                           3-7



05-04-2014
 
 
Tafeltennisvereniging Taverbo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)