Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Duo Dart Toernooi
 

 

Taverbo beleeft succesvolle eerste editie Duo Dart Toernooi

Afgelopen zaterdag was de zaal van tafeltennisvereniging Taverbo/SABO het decor van de eerste editie van het Duo Dart Toernooi. Onder de bezielende leiding van organisator Corné Kuijpers gingen 26 koppels de strijd met elkaar aan op de door Faes Entertainment verzorgde dartbanen, waarvoor de tafeltennistafels tijdelijk even moesten wijken. Tafeltennisser en dartgrootheid Michael van Gerwen was bereid gevonden om het toernooi van zijn club te sponsoren zodat er voor de winnaars een leuke geldprijs klaarlag.

Een bijzondere prestatie werd geleverd door Axel Kuijs en Lars de Laat. Als jongste deelnemers aan het toernooi bereikten zij de halve finale van de verliezersronde. De Laat wist zelfs eenmaal de maximale score van 180 te gooien. De hoogste uitgooi van de dag was van Jim van Osch met een finish van 150.
De winst in de A-groep ging uiteindelijk naar het ervaren duo Marcel Peijnenburg en Jan van Gerwen. Nadat zij op traditionele wijze met een lichtshow en muziek waren aangekondigd door de mastercaller van dienst wonnen zij de finale overtuigend van het Taverbokoppel Kevin van de Veerdonk en Brandon van Brussel.  De heren Peijnenburg en van Gerwen ontvingen het geldbedrag en besloten het te delen met te nummers 2. Een zéér attente actie!

Taverbo/SABO kijkt terug op een bijzonder geslaagd evenement dat volgend jaar zonder twijfel wederom op de agenda zal verschijnen. Foto’s van het toernooi zijn terug te vinden op www.taverbo.nl.

 

Auteur Corne Kuipers
Meer dart nieuws >>>>
Meer tafeltennis nieuws >>>>


09-05-2015
 
 
Taverbo duo dart toernooi
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)