Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo senioren
 

 

Degradatie en promotie voor Taverbo/SABO

Het eerste team van tafeltennisvereniging Taverbo/SABO is gedegradeerd uit de hoofdklasse. In de laatste speelronde werd in het Zeeuwse Kloosterzande weliswaar met 8-2 gewonnen van SAR ’72 maar omdat concurrent Never Despair de punten cadeau kreeg van kampioen Belcrum degradeert de Boxtelse formatie alsnog naar de eerste klasse. Taverbo/SABO 2 bewandelt juist de omgekeerde weg. Een 9-1 overwinning op Return Oss was ruim voldoende voor het kampioenschap in de eerste klasse.

Met een 8-2 overwinning op het reeds gedegradeerde SAR ’72 deed Taverbo/SABO 1 wat het moest doen. Een uitslag die normaal gesproken genoeg zou moeten zijn voor lijfsbehoud. Omdat kampioen Belcrum het voor de tweede week op rij vertikte om zijn sportieve plicht te doen bleek de ruime overwinning van Taverbo/SABO echter niets meer waard. Vorige week speelde Belcrum tegen Taverbo’s andere concurrent Back Hands al met een invaller, deze week maakten ze het helemaal bont door tegen Never Despair met maar liefst twee invallers aan te treden die normaal gesproken twee klassen lager hun potjes afwerken. Voor Never Despair was het derhalve een makkie om de doorgaans ongenaakbare kampioen met 7-3 te verslaan, waardoor Taverbo/SABO het kind van de rekening werd.
Er was dit weekend echter ook goed nieuws te melden vanuit het Boxtelse kamp. Taverbo/SABO 2 veroverde de titel in de eerste klasse en promoveert hiermee naar de hoofdklasse. Het hele seizoen heeft de ploeg bovenaan gestaan en kampioenschap was dan ook meer dan verdiend. In Oss waren de benodigde punten al snel binnen voor het team bestaande uit Gijs Klop, Danny Smits, Jos Heijmans, Erik Mangnus en Otto Ahlers.

Senioren      
SAR '72 1   Taverbo/Sabo 1 2 - 8
Return Oss 1   Taverbo/Sabo 2 1 - 9
OTTC 1   Taverbo/Sabo 3 7 - 3
Geenhoven 2   Taverbo/Sabo 4 3 - 7
Taverbo/Sabo 5   TTCV Van Herwaarden 7 7 - 3
Taverbo/Sabo 6   TTCV Van Herwaarden 8 4 - 6
Taverbo/Sabo 7   OTTC 8 3 - 7
Taverbo/Sabo 8   JCV 10 2 - 8
Jeugd      
Stiphout 1   Taverbo/Sabo 1 8 - 2
Irene 1   Taverbo/Sabo 2 8 - 2
ODT   Taverbo/Sabo 3 2 - 8
       


Auteur Jasper van der AA
Meer tafeltennis nieuws >>>>


25-04-2015
 
 
Taverbo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)