Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo senioren
 

 

Geflatteerde nederlaag Taverbo/SABO tegen koploper

In de hoofdklasse tafeltennis is het eerste team van TTV Taverbo/SABO tegen een flinke nederlaag aangelopen. In eigen huis werd met 2-8 verloren van aanstaand kampioen Belcrum. Anders dan de uitslag doet vermoeden was het echter een zeer gelijkopgaand duel waarin Taverbo/SABO wat meer punten had verdiend.

In een wedstrijd die in totaal maar liefst vijf uur in beslag nam gingen acht van de tien partijen over de maximale vijf games. Belcrum heeft een uitstekende ploeg en stevent al vanaf competitieronde één op het kampioenschap af, maar Taverbo/SABO was zeker niet de mindere van de koploper. Het zou allerminst tegen de verhouding in geweest zijn als Taverbo/SABO in de beginfase een voorsprong had genomen. Zo verspeelde Teun Vlaminckx in zijn eerste partij een 2-0 voorsprong en in de vijfde game vervolgens ook nog een groot aantal matchpoints. Ook in het daaropvolgende dubbelspel wist Taverbo/SABO een 2-0 voorsprong niet in winst om te zetten. In plaats van 3-1 of 2-2 stond het na vier partijen daarom 0-4. Het vervolg was van hetzelfde laken een pak: Taverbo/SABO speelde goed mee, kreeg kansen maar de punten gingen steevast naar de lijstaanvoerder. Pas bij een stand van 0-8 wist Vlaminckx de hatelijke nul van het scorebord te halen. Omdat ook Michel Sperling zijn laatste partij nog wist te winnen werd de stand vanuit Boxtels oogpunt toch nog enigszins draaglijk.

Omdat Hotak ’68 verrassend ruim wist te winnen van Never Despair is het ongekend spannend in de hoofdklasse. Het verschil tussen de nummer vijf en de nummer twee bedraagt slechts drie punten. De ploeg die aan het eind van de rit op de vijfde plaats staat degradeert naar de eerste klasse. Taverbo/SABO staat nu vierde met slechts een punt voorsprong op The Back Hands uit Sint Willebrord, alwaar men komend weekend op bezoek moet.

Taverbo/Sabo Uitslagen
Tafeltennis 
NTTB-competitie ronde 6: 27 en 28 maart 
Senioren
Taverbo/Sabo 1  - Belcrum 2  2 - 8 
Taverbo/Sabo 2  - Budilia 1  6 - 4 
Taverbo/Sabo 3  - Wilvo/ttv Bergeijk 2  8 - 2 
Taverbo/Sabo 4  - Flash 3  1 - 9 
Taverbo/Sabo 5  - Kruiskamp 81 3  5 - 5 
Taverbo/Sabo 6  - Kruiskamp 81 2  0-10 
Taverbo/Sabo 7  - Irene 6  10-0
Taverbo/Sabo 8  - TTCV 10  8 - 2 
Jeugd
Veldhoven 1 - Taverbo/Sabo 1  6 - 4 
Veldhoven 1  - Taverbo/Sabo 2  8 - 2
Never Despair 4  - Taverbo/Sabo 3  3-7


Auteur Jasper van der AA
Meer tafeltennis nieuws >>>>


28-03-2015
 
 
Taverbo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)