Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Individuele Meeerkampen in de BRTC
 

 

Individuele Meeerkampen in de BRTC

In de BRTC is de eerste speeldag van de individuele meerkampen gespeeld. Er doen 35 deelnemers mee die verdeeld over vier poules spelen om het individuele kampioenschap in hun eigen klasse.
In de vierde klasse waarin een achtkamp wordt gespeeld hadden Henk van de Laak van team Cornuiten en Teun Dietvors van de Bat Boys een vliegende start door alle vier door hen gespeelde patijen in winst om te zetten. Erik van der Schoot van Grand Café Rembrandt doet met slechts één verliespartij ook nog een gooi naar de titel. Van de overige vijf spelers hebben Jan Don van Rotsvast en Paul Kuijs van de Bat Boys een wedstrijd minder gespeeld dan de rest en kunnen dus nog hun achterstand goedmaken. Nick van de Laak van Cornuiten volgt met één punt en ploeggenoot Stef Schellekens en Tim Schalx van Van Weert Schilderwerken bleven zonder winst.

Ook in de derde klasse hebben zich twee koplopers gemeld voor een optie op het kampioenschap. Peter de Rooij van Taverbo Sabo 4 en Jordy van de Laak van Cornuiten wisten vier punten te scoren zij het dat Jordy daar een vijf partijen voor nodig had terwijl Peter de maximale score uit zij vier gespeelde wedstrijden haalde. Peter heeft ook nog een streepje voor omdat hij de onderlinge partij tegen Jordy won. Mari Karssemakers van de Bat Boys volgt met drie uit vier op de voorlopige derde plaats en daarna staan er drie spelers met twee punten op de gedeelde vierde plaats te weten Rob van van Grinsven van Van Weert Schilderwerken, Toon van Geel van Taverbo Sabo 4 en Bart Theeuwes van Rotsvast. Deze poule wordt gespeeld in een negenkamp waarvan Lothar Groth van Taverbo Sabo 2 en Dinie van de Nieuwenhuizen ieder één partij konden winnen en Joop van Eijk de voorlopige hekkensluiter is in deze klasse want hij bleef ondanks zijn goede vorm in de laatste weken van de competitie deze keer puntloos.

In de tweede klasse waarin ook een achtkamp wordt gespeeld zijn er ook twee spelers die ongeslagen bleven op deze eerste speeldag. Mari Smits van Taverbo Sabo 4 gaat hier voorlopig aan de leiding omdat hij al zijn vijf gespeelde partijen won terwijl Ad van Weert van Taverbo Sabo 3 vier punten uit vier gespeelde wedstijden haalde. Wim van Aarle van Sabo Boxtel haalde drie uit vier en Henk IJsseldijk van Taverbo Sabo 3 met twee winstpartijen genoegen moest nemen en bezet daarmee de vierde plaats. Frans van Dun van kampioen Taverbo Sabo 1 stelde enigszins teleur met slechts één winstpartij maar hij speelde slechts drie partijen en zal al zijn overige wedstrijden moeten winnen om nog in aanmerking te komen voor een toppositie in zijn klasse. Ook Ad de Man van De Dommel haalde een winstpunt maar had daar vier wedstrijden voor nodig. Ad van Lier van De Dommel en Marcel van Weert van Sabo Boxtel sluiten hier de rij en konden allebei geen punt op de lijst laten zetten.
In de eerste klasse waarin de beste negen spelers aangevuld met de kampioen van vorig jaar Uschi Meeuwis wordt een tienkamp gespeeld en het beloofd hier een spannende aangelegenheid te worden. Aan de leiding gaat debutant in de BRTC Dave van Wijck die op deze eerste speeldag ongeslagen bleef en vier punten scoorde. Hij wordt op de voet gevolgd door Ad Brekelmans van Grand Café Rembrandt die één verliespartij uit vier boekte. Op de derde plaats staan vijf spelers te weten de kampioen van vorig jaar Uschi Meeuwis, debutant Daan de Koning, Ronald van Dael, Luc van der Schans en Hans van Haaren die allemaal tot twee winstpunten uit vier wedstrijden kwamen. Hans Stoker van Grand Café Rembrandt en Cees Hems van de kersverse kampioen uit de competitie Taverbo Sabo 1 sluiten de rij met ieder één punt.

Over twee weken wordt de laatste ronde in deze meerkampen gespeeld en er kan in elke klasse nog veel gebeuren al moet wel gezegd worden dat door enkele favorieten er wel al belangrijke partijen verloren zijn gegaan.

Stand na de eerste speeldag
Klasse 1
1. Dave van Wijck  4-4
2.Ad Brekelmans    4-3
3. Uschi Meeuwis  4-2
Daan de Koning  4-2
Ronald van Dael 4-2
Luc van der Schans 4-2
Hans van Haaren  4-2
Klasse 2
1. Mari Smits 5-5
2. Ad van Weert 4-4
3. Wim van Aarle 4-3
Klasse 3
1. Peter de Rooij 4-4
2. Jordy van de Laak 5-4
3. Mari Karssemakers 4-3
Klasse 4
1. Henk van de Laak 4-4
    Teun Dietvors 4-4
3. Erik van der Schoot 4-3



Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


30-03-2015
 
 
Individuele Meeerkampen in de BRTC
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)