Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie
 

 

Koploper Taverbo Sabo 1 verspeelt kostbare punten

Koploper Taverbo Sabo 1 verspeelt kostbare punten in strijd om kampioenschap in de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie) aan rode lantaarndrager Cornuiten. De strijd om het kampioenschap van de BRTC en die om de onderste plaats heeft toch nog een onverwachte wending gekregen. De wedstrijd van Taverbo Sabo1 tegen team Cornuiten leverde voor de titelkandidaat onverwacht puntenverlies op omdat Jordy van de Laak alle drie zijn enkelspelen won en tot the man of the match kon worden uitgeroepen. Hij stond zelfs geen enkele game af. De schade voor Taverbo Sabo liep niet verder op omdat Ronald van Dael, Frans van Dun en Hans van Haaren hun beide andere enkelspelen tegen Stef Schellekens en Henk van de Laak wel in winst om wisten te zetten. Stef Schellekens van Cornuiten had bijna een vierde verrassing in gedachte maar moest uiteindelijk toch in de laatste en beslissende vijfde game met 12-10 de winst aan Ronald van Dael laten. Het dubbelspel bracht voor de koploper het zevende punt op het scorebord. Door dit resultaat liep Cornuiten weer wat verder in op zijn concurrenten in de strijd om de laatste plaats. Omdat team Sabo Boxtel speelvrij was werd de achterstand van het nummer twee op de ranglijst zeven punten groter maar dat kan volgende week worden goedgemaakt omdat dan Taverbo Sabo1 niet in actie hoeft te komen.
Nummer drie van De ranglijst Taverbo Sabo 3 kon wel een klein beetje profiteren door met 9-1 te winnen van de Bat Boys. Het enige punt voor de Bat Boys werd behaald door Mari Karssemakers door winst in een spannende vijfsetter tegen Uschi Meeuwis.
Verder verliep de wedstrijd voor Taverbo Sabo 3 volgens plan al moest Ad van Weert alles geven om Mari van een tweede zege af te houden door de partij in de vierde game met het kleinst mogelijke verschil van twee punten naar zich toe te trekken. Henk Ijsseldijk wist al zijn partijen zonder gameverlies te winnen. Voor team Bat Boys konden Teun Dietvors en Paul Kuijs dit keer geen punten aan het totaal toevoegen en zag daardoor team Cornuiten twee punten inlopen tot een verschil van drie punten.
In de strijd om de laatste plaats deed team De Dommel deze week goede zaken door met 6-4 van het team Van Weert Schilderwerken te winnen. Het dubbelspel ging naar team De Dommel en de twee winstpartijen van Ad de Man en Ad van Lier en de winst van Wim Jansen op Michael Ossenblok leverde de zes zo belangrijke punten op voor De Dommel. Michael Ossenblok miste het wedstrijdritme omdat hij dit seizoen pas zijn eerste partijen kon spelen. Jos van Weert werd node gemist maar Rob van Grinsven liet zich weer eens gelden door zijn drie enkelspelen in winst om te zetten terwijl Peter Kemps zijn stijgende lijn te pakken heeft door weer een winstpartij op zijn naam te zetten en met zijn team als een goede middenmoter zal eindigen. 

De overige twee wedstrijden gingen ook om de plaatsen in die middelste regionen waarbij team Taverbo Sabo 2 een duidelijke stijgende lijn te pakken heeft en tegen Grand Café Rembrandt een duidelijke 8-2 zege binnen wist te halen. Wel moet hierbij worden vermeld dat Hans s Stoker op het laatste moment wegens rugklachten niet kon spelen en daardoor de drie punten aan Taverbo Sabo 2 moest laten. Erik van der Schoot deed zijn uiterste best maar kon toch niet voorkomen dat ook zijn drie punten naar de tegenstander gingen. Ad Brekelmans wist de enige twee punten te scoren. Hans Fonken, Lothar Groth en Joop van Eijk en Mari van Dijk zijn de laatste weken aan een duidelijke opmars bezig maar vormen waarschijnlijk geen bedreiging meer voor de top drie. De laatste partij ging tussen de teams van Rotsvast en Taverbo Sabo 4 en dat leverde een spannende strijd op  die uiteindelijk werd beslist in het voordeel van Taverbo Sabo 4. Voor Rotsvast scoorden Bart Theeuwes en Donie de Groot ieder tweemaal en kon Jan Don daar niets meer aan toevoegen. Bij team Taverbo Sabo 4 was Mari Smits weer goed voor drie zeges en konden Toon van Geel en Raymond de Boer daar elk een puntje laten bijschrijven. De winst in het dubbelspel leverde Taverbo Sabo 4 de 6-4 winst op.

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


02-03-2015
 
 
Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)