Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo senioren
 

 

Taverbo 1 verliest van hekkensluiter

In hoofdklasse tafeltennis is het eerste team van Taverbo/SABO tegen een gevoelige nederlaag aangelopen. In Hoogerheide werd met 6-4 verloren van hekkensluiter Hotak ‘68. De lage klassering van Hotak mag als verrassend beschouwd worden. Deze ploeg pendelt al jaren op en neer tussen de hoofdklasse en de landelijke derde divisie maar kennen tot nu toe geen gelukkig seizoen. Dat het geen makkelijke wedstrijd zou gaan worden wisten de mannen van Taverbo/SABO daarom op voorhand al.

Al helemaal toen de Boxtelse ploeg al een tikje te verwerken kreeg voordat er ook nog maar een bal was geslagen. Aanvoerder Teun Vlaminckx bleek te geblesseerd om te kunnen spelen. Danny Smits, kopman van Taverbo/SABO 2, was zijn logische vervanger. Hoewel hij een goed niveau haalde wist hij de kansen, zoals een matchpoint in zijn eerste partij, niet te benutten. Wel had hij aan de zijde van Michel Sperling een belangrijk aandeel in het gewonnen dubbelspel. Sperling wist op zijn beurt twee partijen te winnen en hield Taverbo/SABO daarmee lange tijd in de race. Jasper van der Aa was daarentegen niet in goeden doen. Met letterlijk het nodige kunst en vliegwerk wist hij in zijn laatste partij de Hoogerheidense kopman nog wel een puntje afhandig te maken.
Ondanks deze 6-4 nederlaag staat Taverbo/SABO nog altijd op een veilige vierde plaats. De Boxtelaren voelen nu echter wel de hete adem van Hotak, dat tot op drie punten genaderd is, in de nek.  

Auteur Jasper van der AA
Meer tafeltennis nieuws >>>>


07-03-2015
 
 
Taverbo senioren
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)