Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo/SABO
 

 

Taverbo/SABO boekt eerste overwinning

Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Taverbo/SABO heeft in de tweede speelronde van de NTTB-competitie de eerste overwinning van het seizoen behaald. Aan de hand van kopman Michel Sperling werd in eigen huis het vaandelteam van The Back Hands met 6-4 verslagen.
Na de min of meer ingecalculeerde nederlaag van vorige week tegen titelfavoriet Belcrum moest Taverbo/SABO 1 tegen The Back Hands laten zien dat men de ambitie heeft om een voorname rol in de hoofdklasse te gaan spelen.

De ploeg uit Sint Willebrord heeft een paar bijzonder taaie spelers in de gelederen, maar niet taai genoeg om Taverbo/SABO van de winst af te houden. De wedstrijd eindigde in 6-4, mede door drie winstpartijen van kopman Sperling. Teun Vlaminckx won tweemaal, onder meer dankzij subliem spel in zijn eerst partij. Jasper van der Aa kende een slechte dag maar wist desondanks nog een puntje en daarmee de zege binnen te slepen.

Auteur Jasper van der AA
Meer tafeltennis nieuws >>>>


07-02-2015
 
 
Michel Sperling
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)