Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

2e Duo-Darttoernooi bij Taverbo/Sabo
 

 

Duo-Darttoernooi Taverbo/SABO 

Op zaterdag 28 mei werd in de speelzaal van tafeltennisvereniging Taverbo/SABO de tweede editie van het Taverbo Duo-Darttoernooi gehouden. 27 koppels bonden op een sportieve en gezellige manier de strijd met elkaar aan.  

Na het spelen van de voorrondes werden de teams verdeeld over de A- en B-klasse. Titelverdedigers Jan van Gerven en Marcel Peijnenburg waren ook dit jaar weer van de partij maar gingen ditmaal nog voor de finale onderuit. Brandon van Brussel en Kevin van de Veerdonk, vorig jaar nog verliezend finalisten, schopten het ook deze keer weer tot de eindstrijd maar opnieuw moesten zij genoegen nemen met de tweede plek. Ditmaal bleek het koppel Remy van Alebeek/Ricardo Verheijden de sta-in-de-weg. Van Alebeek en Verheijden klopten de tafeltennissers van Taverbo/SABO met 3-1 en gingen er met de trofee en de bijbehorende geldprijs vandoor.  
Ook in de B-groep werd fanatiek gegooid voor de prijzen. De winst ging hierin naar Youri Berkelmans en Kenny Toelen, die in de finale met 3-0 te sterk waren voor Ad en René van den Bosch.  


Meer Dart nieuws >>>
Meer Taverbo nieuws >>>


28-05-2016
 
 
2e Duo-Darttoernooi bij Taverbo/Sabo
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)