Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Open Boxtelse Kampioenschappen tafeltennis
 

 

Hattrick Sperling bij Open Boxtelse Kampioenschappen tafeltennis

De Boxtelse tafeltennisser Michel Sperling kroonde zich afgelopen zondag in de tafeltenniszaal van TTV Taverbo/SABO voor de derde maal op rij tot Open Boxtels Kampioen. Het was voor het eerst in de geschiedenis van het evenement dat een speler driemaal achter elkaar het toernooi op zijn naam wist te schrijven. Net als bij de afgelopen twee edities moest Johan van de Nieuwenhuizen uit Vught genoegen nemen met de tweede plek.

De Open Boxtelse Kampioenschappen zijn inmiddels een begrip in de tafeltenniswereld. Ook ditmaal was het toernooi al ruim van tevoren volgeboekt. Er waren dit jaar zelfs spelers uit BelgiĆ« naar Boxtel afgereisd om een gooi te doen naar de titel. Hoewel er ieder jaar weer nieuwe gezichten zich laten zien in Boxtel is het sluitstuk de laatste jaren eigenlijk altijd hetzelfde. Ondanks de hevige concurrentie weten Boxtelaar Michel Sperling en Johan van de Nieuwenhuizen uit Vught toch steeds weer boven te komen drijven. Sperling komt uit voor het eerste team van Taverbo/SABO in de regionale hoofdklasse. Van de Nieuwenhuizen speelt voor het Vughtse JCV in de landelijke tweede divisie. Het was alweer voor het derde jaar op rij dat beide heren het in de eindstrijd tegen elkaar opnamen. Hoewel van de Nieuwenhuizen twee klassen hoger speelt dan Sperling was het de Boxtelaar die beide voorgaande finales wist te winnen. En ook ditmaal bleek Sperling een ware ‘Angstgegner’ voor van de Nieuwenhuizen te zijn. Al snel stond het 2-0 in Boxtels voordeel. Van de Nieuwenhuizen wist de spanning vervolgens nog wel even terug te brengen door de derde game te winnen maar in het vervolg was Sperling weer heer en meester en sloeg zich overtuigend naar zijn derde titel op rij. Een unicum in de toernooigeschiedenis.

Auteur Jasper van der AA
Meer tafeltennis nieuws >>>>


30-10-2016
 
 
Open Boxtelse Kampioenschappen tafeltennis
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)