Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Bekertoernooi BRTC
 

 

Bekertoernooi in BRTC in finale verder zonder grote favorieten

In de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie) is gisteren de tweede ronde van het bekertoernooi gespeeld. Kampioen en favoriet Taverbo Sabo 3 leed een 5-0 nederlaag tegen Taverbo Sabo 2 en is daarmee uitgeschakeld voor het behalen van de dubbel. De nummer twee van de competitie Taverbo Sabo 1 was door de nederlaag van vorige week ook al uitgeschakeld en verwezen naar de verliezersronde en verloor ook hier weer verrassend van Taverbo Sabo 4. Team Rotsvast 1 is als enige van de top drie nog in de race voor het behalen van de beker door van de Horntreffers met 3-2 te winnen. De Firma Fotografie drong ook bijna door tot de eindstrijd maar moest zich tegen Grand Café Rembrandt in het beslissende dubbelspel gewonnen geven en verloor met 3-2. In de verliezersronde won Taverbo Sabo 5 zeer ruim met 4-1 van Rotsvast 2 en in de laatste wedstrijd in de verliezersronde stonden de twee teams van De Dommel tegenover elkaar en hierin wonnen Ad de Man en Ad van Lier van De Dommel 1 zeer ruim van Wim Jansen en Piet Wouters.

Uitslagen 1e Winnaarsronde                                           Uitslagen 1e Verliezersronde    
De Fotografie – Grand Café Rembrandt        2-3         Taverbo Sabo 4 – Taverbo Sabo1           3-2
Rotsvast 1 – De Horntreffers                             3-2         Rotsvast 2 – Taverbo Sabo 5                     1-4
Taverbo Sabo 2 – Taverbo Sabo 3                5-0         De Dommel 1 – De Dommel 2                   4-1

Het toernooi werd vervolgd met wedstrijden in vier driekampen waarvan alleen de drie winnaars van de eerste winnaarsronde nog kans maakt op het winnen van de beker.
Grand Café Rembrandt deed een goede zaak door de wedstrijd van Taverbo Sabo 2 te winnen en dat laatstgenoemde team moet volgende week van Rotsvast 1 zien te winnen om nog aanspraak op het winnen van de beker te maken.
In de drie overige driekampen wordt nog om de plaatsen vier tot en met twaalf gestreden. Kampioen Taverbo Sabo 3 kwam met 3-2 met de hakken over de sloot tegen De Firma Fotografie, De Dommel 1 won van Taverbo Sabo 5 met dezelfde cijfers en De Dommel 2 won met 5-0 van Rotsvast 2.
Volgende week wordt er niet gespeeld en het toernooi wordt op 24 april afgesloten.

Programma 24 april 2017
Winnaarsronde
Taverbo Sabo 2-Rotsvast 1
Rotsvast 1-Grand Café Rembrandt

Verliezersronde
De Firma Fotografie-De Horntreffers
De Horntreffers-Taverbo Sabo 3
Taverbo Sabo 5-Taverbo Sabo 4
Taverbo Sabo 4-De Dommel 1
Rotsvast 2-Taverbo Sabo 1
Taverbo Sabo 1-De Dommel 2

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


10-04-2017
 
 
Bekertoernooi BRTC
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)